Cei din Zodia Gemeni sunt intr-o Discrepanta totala

  • DISCREPANTĂ, adj. care arată o nepotrivire flagrantă, un dezacord evident, o mare deosebire. 
  • Din it. discrepante. sursa: DEX ’09 (2009)

 

Stiu ca uneori par superficiala, nu ma deranjeaza pentru ca surpriza de dupa e mult mai mare. Putini au avut ocazia si rabdarea sa descopere discrepanta dintre cum arat si cum sunt de fapt.

Poate ca se si datoreaza zodiei pe care o detin, gemenii sunt greu de inteles si multi nu ii agreeaza pentru ca se zice ca avem doua fete, da chiar avem doua fete, dar va zic eu ce inseamna asta, bine cel putin la mine, nu stiu la altii cum este. Nu-mi dezamagesc caracteristicile zodiei in niciun fel, nici cu bune dar nici cu rele sunt 97% tot ce se scrie pe net despre gemeni, dar cu mici excepti pe care daca le analiezi afli ca noi gemenii nu suntem atat de insensibili si nemilosi precum se aude.

Suntem foarte sociabili in anturajul in care ne simtim confortabil, dar suntem tacuti cu persoanele in care nu avem incredere, si de cele mai multe ori ridicam ziduri de aparare, atunci cand trebuie sa vorbim despre lucruri personale.

Nu vreau sa imi laud zodia pentru ca avem multi pitici, obiceiurile noastre preferate sunt sa rastalmacim cuvintele in favoarea noastra, deci daca vrei sa ne contrazici, mai bine o lasi balta, nu ai nicio sansa, ne place sa enervam oamenii, doar de amuzament si mai si schimbam subiectul exact in mijlocul conversatiei, pentru ca ne plictisim repede si avem prea multe idei, pe care vrem sa le exprimam pe toate deodata.

Cred ca cel mai important aspect este ca suntem iertatori, nu tinem niciodata la suparare, desi ne suparam din orice, DAR nu uitam, nu uitam NICIODATA si avem obiceiul sa reamintim greselile facute de ceilalti, chiar cand credeai ca e totul bine si e numai soare, pac amintim cate o intamplare din trecutul de mult apus.

De cele mai multe ori parem dezinteresati si ca nu suntem atenti la ce se vorbeste in jur, noi auzim ce vorbesc si cei de la 3 mese distanta, dar la cate lucruri se petrec in mintea noastra, toata dezordinea asta, va asigur ca exista o logica doar de noi stiuta.

Gemenii se gandesc la toate scenariile posibile si imposibile, inainte chiar de a se petrece. De cele mai multe ori ne facem rau singuri pentru ca tragem concluzii pripite si ne bazam mereu pe instinct.

Foto credit: Elena Vasile JST Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *