Programul meu de tonifiere de doar 10 săptămâni, la mine acasă

Iubesc sportul, daca mi-ar permite timpul si bugetul as sta toata ziua la sala si as manca numai mancaruri super sanatoase, dar cum nu-mi permite nici unu nici altul, ma duc ca tot omul la munca 8 ore pe zi de luni pana vineri si rareori am timp si chef sa mai merg si la sala plus de asta degeaba imi fac abonament pentru ca apuc sa merg doar de 3-4 ori pe luna si sincer nu se merita sa arunc banii aiurea.

De curand o prietena foarte buna, probabil o stiti  Andreea Maria Babă are si un blog o gasiti (AICI) mi-a povestit de acest program super tare de fitness si nutritie direct la mine acasa plus am si personal trainer (de cand imi doream unu) pe Vlad Ronea si pe Alexy Ronea

CE ESTE XTREME FIT?

Xtreme FIT este un program fitness pentru acasa care durează 10 saptamani, datorita caruia vom scapa de kg în plus si celulita, ajutandu-ne sa ne tonifiem corpul. Videourile cu antrenamente vin la pachet cu o NUTRITIE realizata in functie de inaltime, greutate, varstă si obiectiv. CALENDARUL monitorizare este cel care ne va indruma in fiecare zi, indicandu-ne exact ce antrenament trebuie sa facem astfel incat sa dam randament.

Tot ce trebuie sa fac este sa-mi rapesc 45 de minute in fiecare zi, ce poate fi atat de complicat? Atat stateam si la sala, dar bonus cu programul Xtreme FIT scutesc timpul pe care il pierdeam acasa-sala, sala-acasa si cel mai important este ca Xtreme FIT  costa doar 190 lei si il am la dispozitie oricand si oricat vreau eu + o nutritie personalizata + suport permanent din partea unor profesionisti.

Unde pot fi găsiți?

www.xtremefit.ro
office@xtremefit.ro
Vlad Ronea Fitness / Alexy Ronea Fitness

Retete Sanatose Xtreme FIT

Instagram: xtremefit.ro

HAIDE CU NOI ÎN ECHIPA XTREME FIT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *